Заказать
звонок

Лідер у галузі інклюзивної
та розвивальної літератури


+380504684965

UA | RU | US

ЗАВАНТАЖИТИ
КАТАЛОГ

X

Оформити заявку





Чому «КЕНГУРУ»?

Новини

Ми обрали таку назву невипадково. Вона найбільш точно відображує наш підхід, в основі якого — тісний взаємозв’язок між дорослим і дитиною. Звичайно, ми прагнемо надати максимум матеріалів для якісного й всебічного розвитку кожної дитини – і ми це робимо: будь-яка наша гра чи книжка стимулює розвиток! Але, насамперед ми хочемо, щоб ви спілкувалися з дитиною, взаємодіяли, проводили час разом!

 

Саме тому у нас ви можете придбати розвивальну і навчальну літературу, що допомагає батькам і педагогам ростити, знайомити з оточуючим світом і виховувати діточок з такою ж увагою, як це робить мама-кенгуру.

 

КЕН (can) ГУРУ (guru) — ви МОЖЕТЕ стати ВЧИТЕЛЕМ для дитини! Ви можете допомогти їй розкрити свій потенціал, забезпечити яскраве, щасливе, усвідомлене життя, насичене барвами, почуттями, емоціями. А ми можемо допомогти вам у цьому!

 

Більш того, ми рішуче налаштовані змінити світогляд суспільства щодо інклюзії! КЕН  ГУРУ — ми, разом зі спільнотою однодумців, до якої може долучитись кожен, можемо розбудувати в Україні інклюзивне суспільство, навчити людей бути толерантними та терплячими до широкого різноманіття соціуму. Тим паче, перші кроки в цьому напрямку вже зроблені.

 

НАША МІСІЯ

Місія бренда «Кенгуру» — бути ГУРУ, провідником кожного українця на шляху до розуміння теми інклюзії. ВКЛЮЧИТИ кожного: дитину з особливими освітніми потребами, її однолітків, батьків та педагогів, весь соціум!

Ми починаємо з найменшого – створюємо інклюзивну літературу, що допоможе закласти відповідний «фундамент», сформувати світогляд нового покоління (а разом з ним і кожної свідомої людини) таким чином, щоб  зберегти толерантне ставлення до кожного й припинити соціальну, фізичну та економічну ізоляцію тисяч українців, що мають деякі «відхилення від середньостатистичних показників» та їхніх сімей.

 

Наша головна мета – покращення якості навчання дітей з особливими освітніми потребами, сприяння їх соціалізації. Досягнення цієї мети ми проводимо шляхом:

— створення і забезпечення доступності відповідних матеріалів для навчання і розвитку;

— підвищення рівня компетентності фахівців, що працюють з дітьми з ООП завдяки випуску професійної літератури;

— підвищення рівня обізнаності суспільства щодо питання інклюзії.

 

Наш продукт

Бренд «Кенгуру» існує лише з 2018 року, але ми вже маємо, що запропонувати нашій аудиторії:

— інклюзивна та розвивальна література;

— допоміжні навчальні матеріали, набори для творчості  та ігри для дошкільного сектора (ДНЗ) та початкової школи;

— методичні рекомендації для батьків дітей з особливими освітніми потребами, педагогів і вихователів.

 

Переваги (плитка):

зроблено й рекомендовано в Україні: ми пропонуємо оптимізовані матеріали для навчання і всебічного розвитку сучасних українських дітей. Наші видання відповідають запитам батьків і педагогів, апробовані в дитячих садках, школах, інтернатах. Багато з них рекомендовані для використання МОНУ (мають гриф);

все для розвитку: кожен продукт нашого виробництва спрямований на навчання та розвиток дітей, формування в них певних умінь та навичок, розширення їхнього світогляду. Кожна наша книжка чи набір допоможе дорослим в ігровій формі розвивати і підтримувати малюка, піклуватися про нього стільки часу, скільки він потребує, як це роблять матусі-кенгуру;

— ігрова форма навчання: кожна наша гра навчає дитину чогось корисного, але при цьому залишається грою. Кожна наша книжка повчальна, але яскрава, не нудна і цікава малюкам. Ми знаємо, як перетворити процес навчання на веселу гру. І реалізуємо ці знання у кожному своєму проекті;

— зручно та якісно: з нашими виданнями зручно працювати і дорослим, і малятам. Батькам і педагогам легше організувати заняття, маючи у своєму розпорядженні ретельно підібрані матеріали та детальні інструкції до ігор і занять. Наші автори використовують найкращі методики фахівців-науковців, досвідчених методистів, педагогів і освічених батьків.

Дітям буде приємно гратися з удосконаленими картками, виконаними із цупкого і приємного на дотик картону. Їх зацікавлять і яскраві ілюстрації, і незвичне подання матеріалу.

— безпечно й екологічно: вся наша продукція виконана відповідно по державних стандартів, пройшла перевірку та має сертифікати якості.  (тут бы дать активную ссылку на ПДФ сертификатов)

перевірено батьками та педагогами: наші книжки та ігри вже отримали схвалення і дорослих, і дітей. Їх обирають і для

спеціальної освіти — для діточок з особливостями розвитку, і для звичайних дітей, яким також потрібні якісні й різноманітні матеріали для гармонійного розвитку й навчання.

Наші книжки та ігрові набори допомагають кожній дитині краще зрозуміти світ, суспільство, себе.

Наші проекти можуть використовуватися і для роботи зі звичайними дітьми, і для дітей з особливими освітніми потребами. Адже основна їх перевага – адаптивність!

Ми створюємо адаптований, універсальний продукт:

  • — необхідний для 10% дітей України;
  • — має значення для 30% дітей;
  • — комфортний для кожного.

Ми випускаємо унікальні ігри та книги, аналогів яких практично немає. Для їх розробки ми залучаємо методистів, фахівців різних напрямків, мам і самих малюків. Кожен наш проект «прожитий» і апробований, багато які з них отримали грифи МОН України.

Це перевірено на практиці — наші ігри можуть захопити дитину, навіть якщо їй цікавий тільки екран планшета! А користі від них набагато більше!

 

Ми створили понад триста видань (тут бы дать активную ссылку на ПДФ нашого каталога) – книжок та ігор, загальним накладом, що перевищує мільйон одиниць. Звісно, ми пишаємось цим, але в жодному разі не зупиняємось! Ми впевнені, що найкращі наші проекти, що допоможуть забезпечити кожну дитину якісними виданнями для всебічного й повноцінного розвитку, адаптації  й соціалізації – попереду! Отже долучайтеся до нас і слідкуйте за нашими новинами – найближчим часом обов’язково буде щось цікаве!


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Головна
Про нас
Магазин
Електронні книги
Партнерам
Контакти


Контактна інформація

Працюємо з Пн-Пт 10:00 - 17:00

info@ikenguru.com.ua
+380504684965

Соціальні мережі

     


Все права защищены

Головна
Про нас
Магазин
Електронні книги
Партнерам
Контакти

Контактна інформація

Працюємо з Пн-Пт 10:00 - 17:00

info@ikenguru.com.ua
+380504684965

Соціальні мережі

     

© 2020 ВГ «Кенгуру». Усі права захищені